.

شرکت نان قدس رضوی

شرکت نان قدس رضوی در سال1346 توسط آستان قدس رضوی راه‌اندازی شد که به علت تنوع و کیفیت محصولات، همچنین انتساب به آستان قدس رضوی همواره تولیداتش با استقبال بی‌نظیر زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) روبه‌رو می‌شود.

1396/6/15 چهارشنبه

پس از 4 دهه تلاش و فعالیت مستمر، این شرکت توانسته است با بهره‌مندی از نیروی جوان، متعهد، متخصص و مجرب، همراه با دست‌یابی به فناوری اطلاعات و همگام با تکنولوژی روز دنیا و همچنین استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی، به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکنندهی انواع کیک، کلوچه، بیسکویت و نان‌های حجیم در ایران شناخته شود.

اهداف تأسیس
هدف از تأسیس این شرکت را می‌توان در موضوعاتی چون تولید نان سالم، بهداشتی و باکیفیت در راستای رفاه عمومی به ویژه تأمین نیاز زوّار و مجاوران حضرت رضا(ع)، تولید انواع نان و فرآورده‌های مرتبط اعم از ماکارونی، بیسکوییت، شیرینی، شکلات و محصولات مشابه ذکر کرد.

پروژه‌ها و اقدامات
شرکت نان قدس رضوی در طول حدود نیم قرن فعالیت خود در عرصه‌های تولید مواد غذایی بسته‌بندی، اقدامات مهمی انجام داده است که برخی از آن‌ها عبارتند از ایجاد و افتتاح دو خط تولید کیک اسفنجی در سال 1361، فراهم سازی زمینه‌ی اشتغال مستقیم و غیر مستقیم هزاران نفر، ایجاد نمایندگی‌های فعال در بیش از 26 شهرِ کشور و همچنین کشورهای حاشیه‌ی خلیج فارس و آسیای میانه، تأسیس و افتتاح خطوط تولید کیک‌های شکلاتی در سال 1377، خریداری و بهره‌برداری از خطوط تولید ویفر و مارش مارلو در سال 1379، تأسیس و افتتاح خط تولید شیرینی صنعتی1380، تأسیس و افتتاح خط تولید مینی‌رولت 1381، تأسیس و افتتاح کارخانه‌ی تولید نان‌های میان پر(اشترودل) برای نخستین بار در کشور 1387، تأسیس و افتتاح خطوط جدید کیک روغنی و کلوچه 1387، ساخت و افتتاح کارخانه‌ی بیسکوییت 1388، ساخت کارخانه‌ی بیسکوییت و کراکر سازی زاهدان با ظرفیت اسمی سالانه 10 هزار تن انواع محصولات مرغوب و همچنین تأسیس و افتتاح کارخانه آرد مشهد با ظرفیت اسمی روزانه 100 تن گندم.

محصولات
از جمله محصولات این شرکت می توان به انواع کیک اسفنجی دو لایه، کیک روغنی، کلوچه، نان فانتزی و حجیم، انواع ویفر، انواع بیسکوییت‌های شکلاتی همراه با مواد هوادهی شده، همچنین بیسکویت‌های سبوس‌دار(دایجستیو)، انواع بیسکویت‌های پذیرایی، انواع بیسکویت کرم‌دار و بیسکویت مادر، شیرینی تر و خامه‌ای، شیرینی خشک و صنعتی و فراورده‌های کاکائویی، نان‌های جدید (شامل نان زائر، نان کشمشی، نان گردویی با نام تجاری پاندورو، نان خرمایی و نان چندغله که در سالن تولید اشترودل با دستگاه‌های تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست تولید می‌شود)، همچنین تولید نان‌های حاوی امگا3 با ماندگاری بالا ‌و برای رساندن نان سالم و مغذی به اقصی نقاط استان خراسان رضوی، همچنین تولید اشترودل (ویژه‌ی مدارس بدون هیچ‌گونه مواد گوشتی پروسس شده در راستای تغذیه سالم) و تولید شیرینی بدون شکر با شیرین‌بیان بدون هیچ‌گونه شیرین کننده‌ی مصنوعی برای افراد دیابتیک، اشاره کرد.
شایان ذکر است محصولات و نان‌های جدید این شرکت در بیش از 40 کیوسک سطح شهر مشهد، شامل فروشگاه مرکزی واقع در میدان قائم(جنب کارخانه)، فروشگاه باب‌الجواد و همچنین دیگر فروشگاه‌های زنجیره‎ای این شرکت عرضه می‌گردد. البته علاوه بر مشهد و چند شهر بزرگ ایران، محصولات شرکت نان قدس رضوی به کشورهای CIS (شامل تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان)، افغانستان، عمان، ‌امارات، بحرین، پاکستان و عراق نیز صادر می‌شود.

افتخارات
واحد نمونه صنایع غذایی در سال‌های 84 و 85 و 87 در استان خراسان، برنده‌ی اولین جایزه ملّی غذای عملگر (اشترودل) و دریافت تندیس سیب طلایی، واحد نمونه اداره استاندارد خراسان رضوی در سال 88، واحد نمونه صادرات در سال‌های 85 الی 87 در سه سال متوالی و همچنین سال‌های 79 و 84 و 88، دارای گواهینامه‌های استاندارد ملّی و HACCP و ISO9001:2008 مدیریت کیفیت و ISO22000:2005 مدیریت ایمنی مواد غذایی، دریافت استاندارد HACCP، احراز آزمایشگاه همکار از اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی (استاندارد ISO 17025) دریافت لوح واحد نمونه اداره استاندارد در سال 1390 توسط شرکت نان قدس رضوی و در نهایت به دلیل اشتغال‌زایی جدید و مستقیم برای 90نفر، افزایش تولید حدود50 درصدی در یک سال(91 تا92)، اقدامات انجام شده در زمینه‌ی مسائل رفاهی و آموزشی کارکنان (از قبیل آموزش‌های عمومی بهداشت و آموزش‌های تخصصی برای کارکنان فنی و...)، رعایت دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغی از سوی مراجع ذی‌ربط، تنوع، نوآوری و تولید محصولات جدید، افزایش صادرات به میزان حدود 100 درصد در یک سال گذشته و... از جمله عوامل مؤثر در انتخاب این شرکت به عنوان کارآفرین نمونه در سال 1392 از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان رضوی است.
همچنین کسب 6 پروانه کار علامت استاندارد برای محصولات کیک اسفنجی و روغنی، کلوچه، ویفر، بیسکویت، شیرینی و مارش مارلو، همچنین کسب عنوان کارآفرین نمونه و واحد نمونه کیفیت استان خراسان رضوی در سال 1392 از دیگر افتخارات این شرکت است.
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
نظر
نسخه قابل چاپ
مطالب مرتبط
7 فروشگاه و کیوسک نان قدس رضوی در سطح کشور افتتاح می‌شود
نخستین فروشگاه عرضه مستقیم محصولات نان قدس رضوی در شیراز افتتاح شد
افزایش رقابت پذیری و رشد
شرکت نان قدس رضوی؛ نماد خودباوری و تلاش
  • 1395/5/27 چهارشنبه شرکت نان قدس رضوی؛ نماد خودباوری و تلاش
    تولید دونات در شرکت نان قدس رضوی به سابقه‌ای‌30 ساله برمی‌گردد که در ابتدا به صورت دستی قالب‌زنی می‌شده و به مرور زمان به طور پیوسته از دستی به نیمه اتومات و اتومات ارتقاء پیدا کرده است.
4 محصول نان قدس رضوی در عراق عرضه می شود
پربازدیدترین ها آخرین مطالب
.گزارش روز
.گفت و گوی روز